onsdag 28. februar 2007

Det e filmsamlinga vår

På mange måter er jeg mer stolt over Christines dvd-samling enn min egen. Hun har liksom alle de kule filmene, som Twelve Monkeys, The Boondock Saints, Bad Boys I og II, Snatch… Ansamlingen av mørke filmcovere på hylla hennes signaliserer action og testosteron, mens filmene mine røper sitt feminine og sukkersøte innhold gjennom rosa og lysegule coverfarger. Jeg eier alt for mange jentefilmer! Jeg har f.eks. 10 Things I Hate About You, Bend It Like Beckham, Bring It On(!), Save The Last Dance, Askepott.. Nevn i fleng. Vi har ganske mange filmer til sammen, men de eneste vi har dobbelt opp av er Terkel i knipe, Team Antonsen og Stolthet og Fordom (Christine har ikke brutt forseglingen på sin engang). Der Christine har tv-serier som Band of Brothers, er det tre sesonger av The L Word som opptar hylleplass hos meg…

MEN – det fine med å bo sammen er jo at man kan dele! Hun kan se på jentefilmene mine til hun begynner å gå med rosa klær og jeg kan herde sjela mi med slåssing og gønnere fra dvd-stabelen hennes. I forrige uke ble jeg for eksempel overtalt til å se The Boondock Saints. Den kan anbefales! Jeg falt særlig for denne replikken, sagt (eller snarere skreket) av Rocco ”The Funnyman”: ”- F**king… What the f**king f**k... Who the f**k f**ked this f**king…How did you two f**king f**ks F**K!!!” Joda, f-ordet nevnes visstnok hele 246 ganger i løpet av den 108 minutter lange filmen. Noe sånt ville ikke ha forekommet i de filmene jeg har, for å si det sånn! (vel, kanskje rent bortsett fra i Terkel, når jeg tenker meg om...)

Jeg tror forresten at vi bare har én lik cd... Men det kan vi ta en annen gang.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, jentefilmer! ;p
Jeg har Bring It On, men det er mest på grunn av følgende grunner:
1) Kirsten Dunst
2) Litt dans (cheerleading er ikke ordentlig dans, mener jeg...)

Ellers er samlingen min preget av skrekk og Eddie Izzard.

Ingeborg sa...

Jeg har én skrekkfilm; Boogeyman eller hva den heter... Men den har jeg ikke kjøpt selv.
Min unnskyldning for å gå til innkjøp av Bring It On er at det var noen jeg så gjerne ville introdusere den for, og at den bare kosta 59 kroner på Rimi så jeg like godt kunne kjøpe den framfor å leie. ;)
Men de andre filmene har jeg ingen god unnskyldning for...
I say BRRR, it's cold in here, there must be some Torrance in the atmosphere!

Eline sa...

hehe, var det ida og jeg du skulle introdusere den for..?:) Jeg husker hvertfall at vi så den sammen på holmen, og at vi alle tre hadde det gjenkjennende heiaropet på hjernen i en god stund etterpå..:)

Ingeborg sa...

Det stemmer! =) Go'filmen..

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er