søndag 10. desember 2006

Tre bragder

Tre bragder i dag. Med forklaring:

1. Tilbød meg å spille bassgitar i et barnekorband! Greide rett og slett ikke å la være. Når bandet kun består av en gitarist som også fungerer som dirigent og en pianist som også har ansvaret for den kombinerte tromme- og bassmaskinen, klødde det rett og slett for mye i fingrene.

2. Fikk start på Torgrims snart verneverdige Ford Escort! Erfaringen med diverse gressklippere, hjullastere og traktorer gir endelig uttelling.

3. Gikk på konsert alene ! Frelsesarméens julekonsert i Tønsberg domkirke. Med bl.a. Händels "Hallelujah" i gla'gospel-stil, Frelsesarméens hornorkester i full mundur og "You Rise Me Up" med minst femten modulasjoner. Herrligt:)

5 kommentarer:

Sunny sa...

Wow! Ikke verst! Så til din rake motsening, har jeg sett Terkel i knipe i dag. Er ikke fullt så kulturell som deg ;)

Ingeborg sa...

Haha, så bra:) Åhh, Terkel er FANTASTISK!!! Du, jeg, tre meter høyt juletre, lys, glitter, i morgen??

Eline sa...

konge, Ingeborg! Jeg kan se for meg at du vil bidra stort i arbeidet med koret! Ingenting er bedre.

Jeg digger at du fikser disse tekniske tingene. Etter å ha jobbet i parkvesenet selv et par sommere har jeg også fått et bedre forhold til slike maskiner. Men at jeg hadde klart å fikse en bil av den grunn er ikke sikkert ;)

Ingeborg sa...

Joda, det hadde du nok greid! :) Koret trenger en pianist også, sikker på at du ikke skal joine? Annenhver torsdag? :) hihi. Hadde vært bra trivlig:)

Eline sa...

hehe, ja, det hadde vært kjempekoselig! :) Kanskje vi skal flytte øvingstedet nærmere oslo? Møtes på halvveien liksom? :)