torsdag 12. mars 2009

Støv suger ikke poser!

Nei, nei og atter nei! Jeg blir så oppgitt over at butikker driver vranglære som dette i full offentlighet. Hvor mange ganger skal jeg være nødt til å forklare folk hvordan en støvsuger virker?! Henviser til gårsdagens innlegg (ja gårsdagens, bare se bort ifra at det står 2008 istedenfor 2009 i datofeltet) og siterer: "En støvsuger er en husholdningsmaskin som vha en pumpe lager et kraftig undertrykk i et rør og suger luft med støv og bøss gjennom et munnstykke og en slange, inn i en pose hvor partiklene blir liggende igjen". Det er altså støvet som skal i posen, ikke posen som skal i støvet, slik skiltet på bildet over indikerer. Noen kunne helt klart trenge å studere et par semestre ved vaktmesterskolen.

4 kommentarer:

ithil sa...

Hihi ;D Eller kanskje det er en mildere variant av "støv suger balle"? Det er jo litt kjipt med støv, spesielt om man er allergisk og det er fullt av støvete hybelkaniner overalt ;p

Anonym sa...

Jeeez louize! Får helt kramper av sånne håpløse orddelingsgreier, altså. Har faktisk sett mange ganske håpløse eksempler i det siste, men kommer ikke på noen av de nå. Og oppdater denna bloggen litt oftere, da :)

Eline sa...

Fantastisk! Jeg må le, det er utrolig at det faktisk går upåaktet hen i butikkens stab og at skiltet står uberørt på åpen gate. Da er det godt at noen tar ansvar og sier fra på bloggen sin!:P Digger deg, Ingeborg! Gøy å lese noe fra deg igjen.

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er