torsdag 30. november 2006

Min nye Marshall amp

Kjøpte fiiineste julegaven til meg selv i dag. Har ønsket meg en sånn i flere år, men ante ikke at den fantes. Lille 14,2 x 11 x 5,7 cm store bassforsterkeren... Skal pakke den inn og legge den under treet på julaften. Måtte bare prøve den ut og kose litt med den først.
Null hull hos tannlegen, forresten! Dobbel juleglede i dag, altså. Og i morgen er det kalender. Gå du hjem! Christine som skal åpne først, da. Vi har ordnet med tolv gaver hver og får åpne en annenhver dag. :)

6 kommentarer:

Sunny sa...

Så koooselig! Gleder meg til å feire julaften sammen, foresten! Skal hjelpe deg med det store treet i år også. Det blir koselig!!!

Ingeborg sa...

Weee, det er bra!! Yes! Supert at dere skal feire med oss! Blir rart uten Farfar, men... Desto koseligere å være samla alle sammen! (Blir det tre kongepudler også, mon tro? Kan bli interessant..) Har forresten kjøpt en tilsvarende øvingsforsterker til Gjermund til jul! Så kan han øve uten at tak og vegger raser! ;)

Sunny sa...

Da blir han nok veldig glad. (Vi andre også, foresten ;) Blir nok ikke tre pudler. Mamma har sagt at Yazz må bli hjemme på julaften... Men to er da ganske mye det også...

Ingeborg sa...

Å, litt trist da... Men hun får det kanskje vel så bra i fred og ro hjemme. Uten å måtte hamle opp med Balder og Ullrich hele kvelden, liksom...

Eline sa...

kult at du får det i julepresang! Da tenker jeg det blir fart på bass-spillinga. Stå på! og kos deg med adventskalender:)

Ingeborg sa...

Hihi, takk for det! :)